Friday 5

Jajemensan. Nu har jag slösat hela provisen på Kevin och Anna. Mest Kevin. Vanligtvis får jag inte hålla på med sån skit för Boo men till och med han är helt kär i Kevin (Mobba gärna honom på jobbet på söndag, jag vet att ni läser). Såna där "Ring in och tävla"-program på förmiddagrna kunde jag förr spendera en och anna krona på... Det är förmodligen bara studenter, arbetslösa och sjuka som kan titta på sånt. Lagom kul när telefonräkningen kom... "Men FATTA hur nära det va att jag kom fram eller!!!"
 
I alla fall. Nu måste TöntRobin åka ut. Han är så jävla dålig. Orkar inte med honom. Osäker som en oskuld.
 
Annars har vi bara ägnat oss åt härligt pyssel. Lagat middag ihop och bara varit.
 
Later.

Spets & Päls

\"\"

Man svimmar ju nästan så originellt det är. Jag vet. Men här har ni en del av de senaste dagarnas lilla shopping.

Kort fuskpäls. New jeans for my new Hump. Stressa inte upp er nu. Svart tubklänning med uringning i ryggen täckt av spets. Långärmad spetstop. Marinblått längre brottarlinne. "Uggisar". Benvita stickade tumvantar.

Later.

 

Shopping by Night.

Kvällens shoppingrunda avslutades på Bulls. Vi gick när det kom in en tjej utklädd till polis och två utklädda nunnor... Läser ni detta så - AHHH HEEEEEEJ AHHHHHHH IHHHHHHHHH. Ungefär så lät ni.
 
NightingLater. 

Lunch 4

Mår allmänt jäkligt bra och det syns tydligen också. Allt funkar och mycket spännande väntar.

Undra om man skulle ta och handla de första julklapparna ikväll? Förmodligen inte. Jag panikhandlar alltid dagen innan och lär mig aldrig! Jag ser verkligen fram emot att strosa runt på stan med Boo, fika och myspysa. Många butiker håller kvällsöppet. Och såklart tänker vi smita in på favvisen SODA som firar 4år - härliga erbjudanden, DJ och snacksmingel.

Naehe. Tonfisksalladen har landat och kah ska väl hämta lite kaffe kanske.

Later.

Nytt i sovrummet.

\"\"
Click it.
 
Kunde inte med det helvita. Kändes som jag låg i en sjukhussäng. Så jag fick slänga in lite annat i sängen ändå. Ny ludde också. Den andra har katterna ockuperat och den liknar mer en... knullad isbjörn? Vill inte veta vad dom gör med den när vi inte är hemma.
 
Later.

Five dresses...

\"\" \"\"

\"\"  \"\"

\"\"  \"\"

Som jag fastnade för av en eller annan anledning. Jag är ingen nätshoppare så en beställning är inte aktuellt. Men ändå.

Later. 

It\'s still Wednesday 3

\"\"

En dag ute vid havet gör vem som helst lugn. Trots en hel dags möte, planering, mål, fokusområden och budgetering har det varit ett otroligt skönt och peppande avbrott. Vi va på ett jättemysigt ställe ute i Steninge och det gick på det stora hela alltså ut på att planera vad vi vill uppnå under 2009. En resa till Barcelona eller New York som morot känns inte helt fel.

Nu. Tvätt och fix med allt det nya vi köpte till sovrummet och sängen.

Later. 

Wednesday 3

Onsdagsstress. Sitter och eftersvettas som en gladiator, smular knäckebrröd över hela tangentbordet och kom just på att jag egentligen måste raka mig under armarna men jag hinner inte. Får knipa ihop under dagen.

Ska vara på möte hela dagen på ett ställe långt ute på vischan. Det blir planering av 2009.

Nu måste jag rusa. Hääännii tutat väl snart.

Laaater.

Bring it.

Fastnade lite framför Hajen... Fatta gaaaalen firre. Men efter nästan tre timmar i soffan ska jag flytta fläsket in i sovrummet och en bok istället.
 
Ni va ju riktigt hajja på att lämna boktips. Har ni några filmtips förresten? EN som man bara MÅSTE se annars typ dör man liksom ba. 
 
Nu. Fixa träningsväskan och sen sängen jaaaa. 
 
NightingLater. 

Vad man skulle ta med sig till en öde ö...

\"\"

Hmm...

\"\"

Mjaooo! ! ! (= Hjäääälp! ! !)

Något fjantigare får man leta efter. Dom hör direkt bara man tänker tanken på att ge dom en burk tonfisk. Då kommer dom farandes i full galopp och bräker som får. Normalt får dom det varje dag men nu hade det gått en vecka... Lagom schyst att slänga fram en burk sådär bara - Här öppna den då om ni kan.

Later.

Tuesday 2

Fatta så underbart att komma hem till det här. En lägenhet full med tända ljus, soft musik och en kille i duschen (ja ni kanske undrar vad jag gör här nu då... Det gör jag också nu när jag tänker efter...) I alla fall. 
 
 
\"\" \"\"
Ska sluta be om ursäkt för kvalitén på bilderna från min skadade kamera när jag är säker på att alla har fattat. 
 
Karljävel jag älskar dig så mycket att jag skulle kunna slå ihjäl dig! ! !
 
Later. 

Som ett ösregn.

\"\" \"\"

Är lite sugen på något luggaktikgt. Inte rak vid ögonen utan mer ostyrigt. Jaja det är väl inte hela världen, bara en tanke.

Idag känner jag mig som en dammråtta. Hoddien ser för jävlig ut precis som min jacka. Jag har alltid en "rullator" i väskan men inte nu nä. Givetvis inte.

Ska fortsätta att njuta av min lunch. Får passa på att göra ingenting. Hade deadline igår så idag är jag som en helt ny människa.
Later.

Diet.

\"\"
 
Finally en lugn minut över! Jag har lagt ner BFL-grejjen. Skojar bara. Hade PT-träning idag och jag är gaaanska säker på att hon njuter av att se mig plågas. Hon ökade mina vikter rejält och jag kommer garanterat inte kunna gå ordentligt imorgon. Riktigt jäkla skönt! Up one Level.
 
Hämtade ut mina mellanmål på posten. Tack så jättemycket för hjälpen brownie, eller blondie... eller eller? Nu klarar jag mig ett tag. Inte alls trött på dom. Ohhh nej.
 
Later. 

Nytt i Hemmet.

\"\" \"\"

1. Ljuslyktorna som hänger och AloeVera. 2. Ljuslyktor i "krossat glas".

\"\" \"\"

3. Lampa och växt med rosa i. 4. Matta (Gissa hur många gånger katterna redan varit på den!)

\"\" \"\"

5. Fler växter till sovrummet. Några gröna och en till med rosa. 6. Myslampa

Resten kommer upp en annan dag. När jag tvättat och bäddat iordning allt till sängen.

Later.

Back.

\"\"

\"\"

Hmm... någon är fokuserad på bilkörningen. Boo rör inte en min.

Fyllde omedvetet vagnen på IKEA full med vita saker. Lampor, sängkläder, kuddar, mattor, krukor och växter. Inte ett enda ljus däremot. Kors i taket va.

Nu. Mat och mys.

Later. 

Kontakt: highfivenoscarlett @hotmail.com
Veckans mest lästa artiklar

Tack för att du är min bästa vän, min älskare, min sambo, min pojkvän och min livskamrat.Hemligheten med mineralpuderFredagsprofilen: Kristin Zetterlund