Perfect!

\"\"

Later.

Lost and Found.

Jag lever och mår alldeles utmärkt. Nästan lite för bra. Tyvärr beror inte min bloggfrånvaro på att jag ligger och pressar på en strand i Brasilien, jag önskar verkligen att det va så, utan det beror på att min dator bestämde sig för att krascha två dagar innan julafton.
 
Så jag småtjurar lite för jag tycker det är så jävla pissigt när saker inte bara kan FUNKA problemfritt!!! I ren protest har jag inte ens brytt mig att vi är utan dator, saknar den inte direkt, men nu någon dag efter Nyår får vi väl kanske ge oss ut bland alla andra dårar och kolla på REAN... För jag vill ha något billigt skräp så den kan krascha i lugn och ro igen.
 
Later.

Urk på Burk.

Hua. Jag kommer ingen vart. Sitter halvnaken endast iklädd Boos kinespyjamasbyxor. Fick dra på mig dom för grannarnas skull. Kul om nån tant går förbi utanför köket och endast ser min nakna underkropp vandra omkring (persiennen till dörren går inte ända till golvet). Fick en hungerattack och hittade bara en burk med gräddig pastagrejs i kylen så nu kan jag inte röra mig.
 
Nu MÅSTE jag verkligen raska på här. Boo är hemma om 30.
 
Later.  

Utmanad!

Blev utmanad av en annan Halmstadtjej, nämligen den H Ä R sötisen!

Mina 6 favoritprogram:

- Desperate Housewives

- Ugly Betty

- Gossip Girl

- Matlagningsprogram

- Inredningsprogram

- Top Model

6 saker jag gjorde igår:

- Lunchade på stan (om två Naturella Cheeseburgare räknas)

- Köpte julklappar

- Köpte hem fika från Skånskan till mig, Boo, mamma och lillebror

- Kollade på Nattrond - Irene Huss

- Skrubbade mig med kaffesump och rakade benen

- Slappade i soffan

6 favoritrestauranger:

- Fridolfs

- Gastons

- Pio

- Piccolo Italy

- Ming Sushi

- Neely's

- McDonalds/Max (MÅSTE ha en plats på den här listan)

6 saker på min önskelista:

- Systemkamera

- Smycken

- En resa

- SPA-behandling

- En mysdress á la Juicy Couture (fast inte just det märket)

- Och sånt där som man aldrig skulle köpa till sig själv men egentligen vill ha!

Later.

Monday 1

\"\"
 
Godmorgon! Vaknade precis, lagom mörmultad på min första semesterdag. Natten har spenderats i ett stall med Marcus Fagervall... Jag kunde för mitt liv inte får sadeln på rätt håll. Och sen fintade han mig på en kyss. Jag har drömt så mycket sexdrömmar de senaste veckorna att det är helt sjukt. På gränsen till jobbigt faktiskt... Eller nä förresten.
 
Naehe. Nu får jag raska på lite här. Måste in till stan en snabbis och fixa lite och sen kommer Boo hem tidigare idag... det är alltså HAN som har panik inför julafton och vad han ska ha på sig, så vi måste ut på äventyr till Helsingborg. Karlar...
 
Later.

Helsingborgare sökes.

\"\"

Imorgon eftermiddag när Boo kommer hem från jobbet drar vi till Helsingborg för en liten shoppingtur.  Kan inte minnas att jag varit där  för att shoppa innan... blir ju alltid bara Väla eller ännu längre ner, Malmö.

Så hur är shoppingen i Helsingborg? Svårt att hitta? Stort? Vad finns det för bra butiker?

Later. 

Drogad.

Home. Känner mig trött som en drogad mus och funderar allvarligt på vad jag egentligen drack ikväll. Tre gånger har jag fått tänka efter... Man blir lite knäpp. Men ingen skada skedd. Lämnade kvar Boo och lär väl inte märka när eller om han trillar in inatt. Det ska blir så skönt att gå och lägga sig, jag börjar bli gammal och mina partydagar är så över.
 
NightingLater. 

Lucky Saturday 6

Dagen har spenderats i stan. Inget ovanligt med det. Frukost på Skånskan, shopping och en avslutande fika på Morfars där vi bjöds på både shots och massage. Vi dåsade i soffan med lite Mastermind och sen anslöts sig resten av min familj för lite kaffe och bulle.
 
Sprang på Zlatan inne på SODA. Han kom hem från Norge igår. Jag hittade som vanligt en läckerbit som jag la på armen... Då gapar Zlatan från kassan... "Ska du ha den där eller?" Ehh ja... "Ja men kom hit då!" (Han hade tydligen inte alls köpt någon julklapp till mig ännu) Jag trippade fram till kassan och sken som en sol när han fick höra priset och tappade hakan. TACK världens snällaste lillebror! Moahahaha.
 
Nu blir det lite chill sen ska vi hem till mamma och äta middag. Efter det blir det ett "Welcome home-Party" för Yacki som är hemma en sväng från Peking.
 
PS. Håll ut. Snart är det jul och då får jag min kamera = BILDER!
 
Later.

Bara ett par timmar kvar...

Här är hysteriskt! Vi ska ha jullunch på kontoret och alla står och trängs i köket. Jag flydde. Sen ska vi leka julklappsleken, den med tärningarna ni vet?!

Och snart går jag hem och har semester. TRE veckor. Treeeeeeee.

Later.

Znark.

Missade Bonden igår. Hela morgonfikat va kört. M...å...s...t...e hålla mig v...a....k...e....n ikväll...
 
 
 
Tips. Stäng av volymen... Hej hjärnblödning.
 
Later.

Nu är det nära...

Jag går verkligen på reserven. Men nu är det bara imorgon kvar också sen är det SEMESTER!!! Arton härliga dagar på raken. Det ska bli så underbart! Idag ska jag dessutom på massage. Skulle inte kunna avsluta sista jobbeveckan bättre.

Later.

New HairCut & A SneekPeak.

Jag har gått en försiktig liten klappjaktsrunda i lägenheten... Vet att Boo köpt min julklapp idag... Inte så att jag vänt utochin på garderoben eller så utan jag har mer rekat av alla synliga ställen så jag inte råkar se den av misstag och mitt ansikte börjar smälta i samma sekund. Är ganska nyfiken. Han har dock fått en hiiiimla massa bra förslag så helt fel kan det ju inte bli.
 
OH just det! Han har klippt sig idag! Det ska bli RIKTIGT spännande att se. Jag bestämde nämligen att han skulle låta sin frisör gå hela vägen och få fria tyglar, Våga Boo VÅGA! Och han vågade.
 
Later. 

Rys(s)ligt Oranget.

\"\" \"\"
 
 Efter att ha smygkikat på den där lilla västen ett par gånger har jag bara blivit mer och mer betuttad. Den är så galet härlig. Halsduken är en annan favorit jag fingrade på när jag va H Ä R inne lördags så det va ju en helt perfect matchning Sofia och Kristoffer gjorde när dom klädde på den där donnan.
 
Later. 

LyckoSnopp!

\"\"
 
En sån här lyckoamulett blir inte helt omöjligt en liten present till mig själv... Har varit sugen på en alldeles för länge.
 
Later. 

Wind of Change.

\"\"

Funderar starkt på att beställa en kebabtallrik eller kebabrulle. Både kylen och frysen gapar tomt och jag är riktigt osugen på att åka och handla. Känner mig väldigt oinspirerad till att ställa mig och trixa men en läskig burk tonfisk (har nog bara katternas sort hemma när jag tänker efter).

Nae. Det blir nog kebab. Jag springer av mig den imorgon. Eller inte.

Later. 

Kontakt: highfivenoscarlett @hotmail.com
Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Kristin ZetterlundVeckans bloggtipsFuck skönhetsideal