Elle - I am your mother! *läses med Darth Vader-röst*

\"\"

En liten parentes till förlossningsberättelsen som kommer.

Jag fick lustgas som enda smärtlindring igenom hela värkarbetet. Fy F-N vilken resa! Tjohoo, jag var på partyön KOS och festade järnet. Förmodligen hade jag varit inne och läst något hos Bloggkommentatorerna precis innan om att Kenza inte verkade ha haft så kul och jag minns hur jag låg där i ruset och inte för mitt liv kunde begripa hur man kunde ha tråkigt (Hej, ett exempel på hur bloggskadad man är)

1. Jag skällde på Boo för att ha slarvade med solkrämen!

2. Jag frågade efter mina solbrillor!

3. Jag ville ha fler sånadär färgglada shots!

4. Jag hörde sirener... "Hör ni också ambulansen???"... "JAMEN LYSSNA!!!" *skakar på masken och håller fram den till Boo* Han tittar på sköterskorna som nickar... Och är tvungen att säga ja för jag blev sur när han först inte hörde...

Skrattar så jag dör när vi pratar om detta!

Later.

Name. Namn. Nome. Nom. Nombre.

E L L E

Va roligt att ni tyckte om namnet vi gett vår flicka!

Det uttalas Ell, precis som tidningen. Elle kommer från franskans "hon" eller "kvinna". Det är också ett av de vanligast förekommande namn bland samiska kvinnor. Det finns 181 kvinnor i Sverige som har förnamnet Elle. Av dessa har 126 namnet Elle som tilltalsnamn. I Halland finns det fyra flickor som heter Elle, varav två (nu tre!) finns i Halmstad.
 
Later.

Livet är fan underbart!

\"\"

Vilka härliga dagar! Vi kan inte titta oss mätta på vår lilla ängel. Hon är sååå snäll, sover bra på nätterna och amningen funkar problemfritt. Igår blev det premiärpromenad med vagnen längs med Nissan och en fika på CC, hon sov som en lite gris hela tiden. Idag blev det en tur till MAXI och även fast jag fick sätta mig vid brödet och amma så gick det också bra.

Det är rätt mycket trafik här hemma hos oss nu, många som hälsar på och telefonerna går varma. Det gör oss ingenting, man vill inget hellre än visa upp sitt lilla mirakel. Boo trampar runt här hemma, stolt som en tupp!

Nu ligger hon i sin vagn och sover sött och vi tänkte nog slå på en film och mysa lite i soffan nu.

Later.

Gästbloggande bebis.

\"\"
 
Hej jag heter Elle!
 
Jag ser ut precis som mamma gjorde när hon var bebis... fast mycket sötare. Stora ögon, tjocka kinder och en liten rosenknoppsmun. Tror att ni kommer få läsa ganska mycket om mig för mamma och pappa är rätt så malliga...
 
Kram Kram

Efterlängtad och bortskämd.

Vilka fantastiska och underbara gratulationer vi fått. Ni är otroligt fina som glädjs med oss!
 
Håller på att, som ni säkert förstår, försöka komma iordning här hemma och myser såklart till MAX med vår lilla dotter. Hon är helt ljuvlig!
 

 Redan bortskämd. Här är kläder och annat vi fått av familj, vänner och bekanta som besökte oss på BB. Varför sa ingen att vi skulle ta med den stora resväskan? (klickbara bilder)

\"\" \"\"

\"\" \"\"

\"\" \"\"

\"\" \"\"

\"\"

Hoppas snart på att vara tillbaka med "ordentlig" uppdatering och ska även berätta om förlossningen som en del varit nyfikna på. Inte helt odramatiskt, men det är det väl aldrig, i kombination med massor av gapflabb.

Later.

Bloggar från mobilen

\"\"

Ikväll åker vi hem med vår dotter, lilla dockan.

Bloggar från mobilen

\"\"

Ikväll åker vi hem med vår dotter, lilla dockan.

Bloggar från mobilen

Bild

Igår morse lördagen den 25:e kl 8.02 fick vi äntligen träffa vår 'lilla' tjej! Det är en mörkhårig skönhet som ligger och sover i min famn nu och hela familjen mår jättebra! Kram

BF + 12

Inget nytt på babyfronten här inte. Nänä. Samma visa varje natt och tidig morgon. Nere i fem minuter mellan värkarna och sen mesar det av. Blahaaaaa så tröttsamt.
 
Idag har jag barnvakt. Känner inte för att vara själv när jag har det såhär. Boo har varit hemma hela veckan vilket har visat sig vara totalt onödigt varje gång. Så imorse var det bara marsch iväg till jobbet fast jag låg och vred mig av smärta. Mamma är här och vi har det riktigt mysigt... Hon har finally satt sig ner i soffan och stickar på en babyfilt. Från sju fram tills nu har hon putsat våra fönster, rensat ogräs på vår uteplats, varit i stan och hämtat frukost till oss och gud vet allt!
 
Later.

När det finns roligare saker att lägga pengarna på...

Jag har precis växlat in några av mina första poäng H Ä R

Det var rätt lockande att välja nån kul butik för alla höstkläder och höstskor men jag valde faktiskt MAXI denna gången. Sjukt moget jag vet... Tänk va blöjor vi kommer att behöva. Nästa gång vi veckohandlar på ICA gör vi det

G R A T I S !

Ja jag tjatar men det är ju skitbra!!! Fattar inte att jag inte gått med där tidigare.

Gör det du också!

Later.

 

\"\"

Put a Smile on it.

\"\"
 
Naehepp. Efter tre dagar i handduk (det har varit enklast så) är det dags att rycka upp sig lite. Jag är ju inte döende. Fastighetsskötaren kom hit och jag fick anledning att klä på mig. Man borde söka risktillägg när man är gravid, att komma i trosorna är förenat med livsfara!
 
Inatt sov vi på soffan och det funkade bättre så idag känner jag mig faktiskt piggare. Faktiskt så pigg att Boo och Sjöodjuret (jag) ska masa oss iväg på grillning ikväll.
 
Later.

BF + 11

Om ni tycker detta är frustrerande... Gissa en gång vad jag tycker.
 
Tidigt imorse var jag HELT säker på att det var dags. Räknade minutrarna mellan värkarna, stod inne i badrummet och hängde över handfatet, väckte Boo vid sextiden och sa att nu faaan ska du få se på sus... Ville ändå ta det lugnt, ringde förlossningen som också tyckte det lät som att något definitivt var på gång men ändå ville jag skulle vara hemma lite till. För min egen skull. Okej... Boo åkte iväg och köpte frukost och jag tog en lång varm dusch, vi åt och höll koll på värkarna... La mig för att vila och vad händer? Värkarna blir oregelbundna igen och jag somnar som en gris av utmattning och sömnbrist.
 
Nu står den där jävla BB-väskan i hallen. Jag ska packa upp den.
 
Later.

Kampen mellan Kräftan och Lejonet.

\"\" \"\"

 Helt plötsligt kan det bli ett litet Lejon istället. Boo tycker det är coolare... Mmm men då kan ju han ta över nu då kanske...

Fortfarande ingen bebis alltså. Och det är egentligen inte DET som är jobbigt. Dagen har bara känts som en mardröm med stort M för när jag inte kan sova på nätterna blir allt så jäkla fakkat. Jag är ju inte människa på hela dagen. Värkarna är där, men inte tillräckligt täta. Ikväll har jag förresten käkat upp gottekitet som jag så finurligt packade ner i BB-väskan. Screw that!

Därav min frånvaro idag. Jag har varit väck.

 Later.

. . . . . . . . . .

Nu är det fan inte roligt längre alltså.
 
Later.

Inne på 10 nu...

Gissar på en sömnlös natt eftersom jag sov precis hela eftermiddagen. Dygnen är så knepiga nu, man kan liksom inte göra något vettigt när man har förvärkar... Hur det känns? Som mensvärk har jag ju sagt innan, attackerande... och som att man ska skita ihjäl sig varje gång... Jag ska ha så jäkla mycket lavemang sen för jag totalvägrar att omedvetet spotta folk i ansiktet med röven.
 
I alla fall. Vi försöker få dagarna att gå som vanligt, hitta på saker, för man blir knäpp av att bara gå hemma och vänta. Nu blir det nog en film eller bok.
 
NightingLater.
Kontakt: highfivenoscarlett @hotmail.com
Veckans mest lästa artiklar

Tack för att du är min bästa vän, min älskare, min sambo, min pojkvän och min livskamrat.Veckans bloggtipsLördagsintervju: Molly Sandén